ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας διαθέτει εγκαταστάσεις σε έκταση 5.000 τ.μ. στη Βέροια Ημαθίας που συνδέονται με ειδικά διαμορφωμένους χώρους για φόρτωση και εκφόρτωση προϊόντων. Στις αποθήκες μας μεταφέρονται τα προϊόντα κατ’ ευθείαν από τους παραγωγούς και αυτά μετά διατίθενται στους εμπόρους συσκευασμένα. Το συσκευαστήριο λειτουργεί με βάση τα αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων και όλες οι δραστηριότητες είναι απόλυτα εναρμονισμένες με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων.

Τα κύρια προϊόντα που συσκευάζονται είναι: ροδάκινα, νεκταρίνια, μανταρίνια, κεράσια, μήλα, πορτοκάλια, σταφύλια, ακτινίδια και βερίκοκα.

Η ποιότητα των προϊόντων είναι η πρώτη μας προτεραιότητα γι’ αυτό και έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο έμπειρων συνεργατών και παραγωγών για να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο. Όλα τα φρούτα μας είναι αρίστης ποιότητας και διαλεγμένα από τους καλύτερους παραγωγούς της Ελλάδας.

Επίσης στους χώρους μας διατίθεται οργανωμένη λαχαναγορά με σκοπό την χονδρική πώληση μαναβικής για την τροφοδοσία Σούπερ Μάρκετ, μανάβικων, νοσοκομείων, του Στρατού και ξενοδοχειακών μονάδων.